NFL seizoen begint met Rams – Bills

Het NFL seizoen begint in Nederland in de nacht van donderdag 8 op vrijdag 9 september met de NFL Kickoff wedstrijd tussen Buffalo Bills en Los Angeles Rams. De regerend Super Bowl-winnaar begint het seizoen traditioneel met een thuiswedstrijd, omringd met entertainment om de start van het seizoen in te luiden.

Op zondag 11 september volgt de eerste volle speelronde. Frappant is hierbij het loodzware schema dat de Kansas City Chiefs de eerste acht weken van de competitie voor de kiezen krijgen. De Chiefs beginnen het seizoen tegen acht tegenstanders die vorig seizoen een ‘winning season’ hadden, alvorens men zich in een zwaarverdiende bye week stort. De campagne trapt af tegen de 11-6 Arizona Cardinals, maar kent ook matchups tegen onder andere Tampa Bay Buccaneers (13-4) en Titans (12-5).

De eerste Monday Night Football wedstrijd is een speciale: quarterback Russell Wilson van de Denver Broncos keert voor het eerst sinds zijn vertrek terug naar de Seattle Seahawks voor een mooie matchup met zijn oude coach Pete Carroll.

De komende dagen besteedt Gridiron.nl meer aandacht aan de speciale delen van het seizoenschema, zoals Thanksgiving en Kerstmis, maar ook aan de speciale verhaallijnen die het seizoen zo speciaal maken.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.