NFL wil spelers binnen tijdens nationale volkslied

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De NFL overweegt om de NFL-teams binnen te houden ten tijde van het afspelen van de volksliederen. De National Football League hoopt zo de controverse te vermijden, die dit seizoen de NFL niet al te veel positieve PR heeft opgeleverd. Volgens de Washington Post is deze optie reeel, als blijkt dat de spelers van teams ook de komende weken weer het volkslied boycotten.

Tot aan 2009 was het normaal voor teams om in de kleedkamer te blijven tijdens het afspelen van het volkslied, dus de move is verklaarbaar.

Uiteraard is de Amerikaanse president Donald Trump het niet eens met de maatregel. De Donald houdt zich de afgelopen weken actief bezig met de NFL-spelers en heeft al meerdere malen opgeroepen om de spelers te ontslaan of de NFL te boycotten. De president liet vanmorgen via een tweet weten wat hij van het voorgenomen idee vindt:

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Lightning Leiden wint opnieuw

Lightning Leiden heeft opnieuw met grote cijfers gewonnen. Twee weken schoven zij de West-Frisians Outlawz met 0-72 opzij, vandaag heet het slachtoffer Maastricht Wildcats. Lightning

Lees verder »