4x per jaar 80+ pagina's Gridiron op je deurmat & het Gridiron Jaarboek?

Nieuwe hoofdcoach Arnhem Falcons

De Arnhem Falcons hebben afgelopen woensdag hun nieuwe trainer aan de selectie gepresenteerd. Het is de Duitse Amerikaan Donnie Avant, een speler-coach met een indrukwekkende staat van dienst.

Avant is een voormalig college-speler van Virginia State University in de Verenigde Staten. Bovendien kwam hij twee seizoenen uit in de indoor ArenA Football League, alvorens hij naar Europa kwam. In Duitsland speelde hij ondermeer voor de Dresden Monarchs en Cologne Falcons. Het laatste jaar was hij al actief als coach: voor het tweede team van Dusseldorf Panther.

Bij de Falcons streeft Avant er naar om zes coaches om zich heen te verzamelen. “Het is mijn eerste prioriteit om mijn coaching staff te completeren om zodoende onze spelers zo goed mogelijk te kunnen laten leren,” aldus de nieuwe coach.

Voorlopig moet Avant het in Arnhem doen met defensive coordinator Wouter Lether en offensive coordinator Alfred Portengen. 

Preses Harry van den Boogaard van de Gelderse equipe was verheugd met de aanstelling: “Ik denk dat we een fantastische coach hebben gevonden die ons als club en team naar een hoger niveau kan tillen.”

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.