Non-SB nieuws: Rivera verlengt bij Panthers

Het ‘gewone’ nieuws sneeuwt een beetje onder deze week (pun intended), maar er is zeker iets te rapporteren vanaf het front. Na hun succesvolle seizoen hebben de Carolina Panthers namelijk besloten Ron ‘Riverboat’ Rivera langer aan zich te binden. De ‘Coach of the Year’-kandidaat heeft drie jaar aan zijn huidige contract geplakt, wat betekent dat hij tot het eind van het seizoen 2017 vastligt.

Rivera maakte afgelopen jaar een absoluut powerhouse van de Panthers. De ploeg behaalde de tweede plaatsingsplek in de NFC na een desastreus seizoen in 2012. Zijn agressieve playcalling en zijn shabby look leverde hem de bijnaam ‘Riverboat Ron’ op, een bijnaam die de ploeg maar al te graag kracht bijzette wanneer het kon. Het sprookje van Carolina eindigde in eigen huis tegen de San Francisco 49ers.

Rivera’s baas, general manager Dave Gettleman, hoefde niet lang na te denken over de verlenging. “De ploeg laat vordering zien in elk seizoen dat ze onder leiding van Rivera stond en hij verdient de aandacht die hij verdient na het seizoen van 2013. We zijn blij en verheugd met de continuïteit die dit contract met zich meebrengt.”

 

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.