Odell Beckham trekt lange neus naar New York

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Odell Beckham Jr heeft zich tijdens Monday Night Football van zijn beste kant laten zien. Uitgerekend in het MetLife Stadium, waar hij een groot gedeelte van zijn loopbaan speelde, vernederde hij de New York Jets.

Beckham Jr ving zes ballen voor 161 yards en twee touchdowns. Een van zijn touchdowns ging 89 yards en daarmee trok hij een lange neus naar defensive coördinator Gregg Williams.

Williams en Beckham gaven elkaar voorafgaand aan de wedstrijd speldenprikjes, maar het is duidelijk dat de receiver de ‘vechtpartij’ met de coach heeft gewonnen. De Jets verloren uiteindelijk met 23-3.

De Jets kregen overigens nog meer slecht nieuws te verwerken. Quarterback Trevor Siemian mag het seizoen als verloren beschouwen. De backup van Sam Arnold, die klierkoorts heeft, liep een enkelblessure op. Third stringer Luke Falk neemt voorlopig de honneurs waar.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »