4x per jaar 80+ pagina's Gridiron op je deurmat & het Gridiron Jaarboek?

Ook Cologne Centurions, Berlin Thunder weer actief

De harten van menig Amsterdam Admirals supporters draaien overuren, nu in Duitsland bekend is geworden dat ook de Cologne Centurions en Berlin Thunder uit een diepe winterslaap zijn ontwaakt. De European Football League (ELF) maakt vandaag bekend dat de twee teams vanaf juni meespelen in het allereerste seizoen van de nieuwe Europese american football league.

De league meldde anderhalve week geleden al dat het met de NFL overeenstemming had bereikt over het gebruik van de merknamen en logo’s van de voormalig NFL Europe teams. Kort na dit nieuws kwam er een bericht naar buiten dat Hamburg Sea Devils en Frankfurt Galaxy weer tot leven waren gewekt.

Naast de voormalige NFL Europe teamnamen, dropte de European Football League vandaag ook de naam van het nieuwe team Leipzig Kings bij de american football-volgers. Daarnaast werd meteen maar even ook een teleurstelling gecommuniceerd: Hannover en Ingolstadt maken geen deel uit van het allereerste seizoen.

De league heeft de intentie om 20 juni af te trappen en bestaat verder uit Stuttgart Scorpions, Wroclaw Panthers en Barcelona Gladiators.

Foto: Hans de Wolff

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.