Ook Miles Austin naar Cleveland!

Het kan niet op voor de Cleveland Browns. Zojuist maakte de franchise in wederopbouw bekend dat receivers Miles Austin en Earl Bennett zijn gecontracteerd. Hiermee lijkt de club zich op de maken voor een langdurige schorsing van ster-receiver Josh Gordon.

Gordon was vorig jaar twee wedstrijden geschorst voor drugsgebruik, maar sprokkelde hierna met 1647 de meest yards bij elkaar van alle spelers in de NFL. Helaas werd de enfant terrible weer gepakt, nadat hij vorig jaar positief testte op marihuana. Mogelijk wordt hij zelfs een heel seizoen geschorst. Of de kersverse gedrafte Johnny Manziel nu basisspeler wordt als quarterback of toch Brian Hoyer de ballen gaat gooien… de noodzaak van ervaren handen mag duidelijk zijn.

Die noodzaak is ingevuld met de aankoop van tweevoudig Pro Bowler Miles Austin. De voormalig ballenvanger van de Dallas Cowboys (29 jaar) kampte vorig jaar vooral met hamstringproblemen, maar is desondanks basisspeler to be voor de Browns. Of Gordon nu geschorst wordt of niet.  Daarnaast werd voormalig receiver Earl Bennett van de Chicago Bears aangekocht. Beduidend minder spectaculair als Miles Austin, maar wel zeer degelijk als slot receiver.

Het is fijn deze offseason om fan van de Cleveland Browns te zijn… Misschien moet ik mijn gewenste football-trip later dit jaar maar door Ohio laten lopen?!

 

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.