Optie Trubisky niet gelicht

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De Chicago Bears hebben ervoor gekozen de optie voor het vijfde contractjaar van quarterback Mitchell Trubisky niet te lichten. Hierdoor weet de quarterback dat zijn toekomst in de Windy City aan een zijden draadje hangt.

Trubisky werd in de 2017 NFL Draft gekozen voor Chicago. De Bears gingen omhoog in de Draft voor de mogelijkheid om Trubisky te draften. Ze gingen hierbij voorbij aan quarterback Patrick Mahomes en DeShaun Watson, die zich de afgelopen jaren aanzienlijk beter ontwikkelde.

Trubisky moet dit jaar bij zijn eigen club de competitie aan met quarterback Nick Foles, die overgekomen is uit Jacksonville. Chicago lijkt hiermee dus alle kaarten in handen te hebben: mocht Trubisky een wonderbaarlijk goed jaar hebben, dan kunnen ze altijd nog besluiten met hem om de tafel te gaan. Werkt het niet naar behoren, dan kunnen ze terugvallen op een alternatief.

Dalton naar Cowboys
De move van Trubisky is niet het enige NFL-contractnieuws omtrent quarterbacks. Vannacht werd bekend dat de Dallas Cowboys free agent Andy Dalton hebben aangenomen. In Dallas ontstaat zo een soortgelijke situatie als in Chicago. Starter Dak Prescott heeft zijn nieuwe contract nog niet getekend, dus de komst van Dalton geeft de ploeg extra leverage.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Lightning Leiden wint opnieuw

Lightning Leiden heeft opnieuw met grote cijfers gewonnen. Twee weken schoven zij de West-Frisians Outlawz met 0-72 opzij, vandaag heet het slachtoffer Maastricht Wildcats. Lightning

Lees verder »