Oud-voorzitter leidt zoektocht nieuwe hoofdcoach 010

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Wouter van den Boogaard is als een dief in de nacht vertrokken uit Rotterdam. De hoofdcoach kondigde vorige week abrupt zijn afscheid aan in een interne e-mail, die binnen enkel minuten al open en bloot op straat lag. Saillant detail: oud-voorzitter Stephan Tuinenburg leidt de zoektocht naar een nieuwe hoofdcoach.

Van den Boogaard lijkt voor zichzelf de conclusie te hebben getrokken dat 010 Trojans op een dood spoor zit. Na de aanvankelijke revival, als doorstart van de failliete Rotterdam Trojans, bereikte het team vorig seizoen de Tulip Bowl.

Bestuurlijke chaos achtervolgde het team echter: in anderhalf jaar tijd moesten vijf bestuursleden het veld ruimen, waaronder twee voorzitters. De opmerkelijke zoektocht van Tuinenburg in het circuit lijkt echter in de richting te wijzen dat één van de oude voorzitters opnieuw flirt met 010.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Lightning Leiden wint opnieuw

Lightning Leiden heeft opnieuw met grote cijfers gewonnen. Twee weken schoven zij de West-Frisians Outlawz met 0-72 opzij, vandaag heet het slachtoffer Maastricht Wildcats. Lightning

Lees verder »