Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Panthers – Hurricanes uitgesteld

De wedstrijd tegen Amsterdam Panthers en Hilversum Hurricanes is uiteindelijk toch uitgesteld.

De wedstrijd, die oorspronkelijk plaats zou vinden op het terrein van Hilversum, werd eerder al verplaatst naar het terrein van de Amsterdam Panthers. Aangezien het gemeentelijke veld daar nog niet in op orde was, weken de Panthers voor de gelegenheid uit naar het veld van de Amsterdam Crusaders.

Alles leek in kannen en kruiken, totdat vanmorgen ons het nieuws bereikten dat het veld van de Lelystad Commanders niet bespeelbaar is. De wedstrijd Lelystad Commanders – Amsterdam Crusaders wordt daarom noodgedwongen gespeeld bij de Cru. Hierdoor kan de twee keer verplaatste wedstrijd van de Panthers tegen de Hurricanes geen doorgang vinden.

Behalve de rematch van de laatstgespeelde Tulip Bowl worden er morgen nog twee andere wedstrijden gespeeld. De 010 Trojans spelen thuis tegen de Arnhem Falcons. De Flevo Phantoms openen op eigen basis in Almere Haven tegen Groningen Giants.

Jeroen’s Scramble: One Love

De wereld staat in het teken van het Wereldkampioenschap (gewoon) voetbal. Daarbij horen dit keer discussies over de ‘One Love’-armband, de corrupte FIFA en mensenrechten

Lees verder »