4x per jaar 80+ pagina's Gridiron op je deurmat & het Gridiron Jaarboek?

Patrick Mahomes lijdt gezichtsverlies in Madden

Patrick Mahomes lijdt gezichtsverlies in het spraakmakende american football spel ‘Madden’. De rating van de quarterback van de Kansas City Chiefs is teruggeschroefd naar een overall rating van 98. Dat is een hard gelag voor de spelverdeler. Met zijn rating van 99 hoorde hij namelijk tot een exclusief gezelschap: de 99 Club.

Mahomes moet vooral op het onderwerp ‘awareness’ een puntje inleveren is te zien op de officiële website van het footballspel. Met zijn overall rating van 98 bevindt hij zich nog steeds in uitstekend gezelschap overigens. Ook Tom Brady krijgt van EA een 98 rating.

De quarterback van de Chiefs krijgt het dit seizoen nog niet goed aan de praat bij zijn team. Met zijn 20 touchdowns en 10 onderscheppingen behoort hij niet tot de Top 10 van spelverdelers, wanneer je deze rangschikt op quarterback rating. Mahomes heeft momenteel een rating van 92,5 — league leader Russell Wilson loopt bij hem weg met een rating van 125,3.

Cornerback Jalen Ramsey en defensive end Aaron Donald (L.A. Rams), Travis Kelce (Kansas City Chiefs) en Davante Adams (Packers) zijn nu als enige spelers in de National Football League onderdeel van de 99 club.

Quarterback Aaron Rodgers kreeg er overigens een puntje bij, ondanks dat hij deze week verzeild raakte in een soap over zijn corona vaccinatie. Vanwege zijn spel is de rating van Rodgers opgekrikt van 95 naar 96.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.