Patriots hengelen Brown binnen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De New England Patriots hebben zich vannacht fors versterkt met de acquisitie van Antonio Brown. De meest besproken American football-spelers van dit moment heeft er niet lang over gedaan een nieuw thuis te vinden.

Is het opzet geweest of een toevallige samenloop van omstandigheden? Die vraag houdt NFL-kenners bezig. Slechts enkele uren, nadat Brown door de Oakland Raiders werd ontslagen, tekent hij in New England een éénjarig contract voor 15 miljoen euro. Brown was met zijn handtekening meteen 9 miljoen rijker.

A.B. wordt met zijn handtekening gepaard met Josh Gordon. Saillant detail: tijdens seizoen 2013 waren dit de nummer 1 en nummer 2 receivers in de NFL. Een speeltuin derhalve voor quarterback Tom Brady, die ook kan leunen op de betrouwbare Julian Edelman.

Brown kan de eerste week nog niet in actie komen voor de Patriots. Hierdoor mist hij de clash met zijn voormalige ploeg. New England speelt zondagavond tegen Pittsburgh Steelers.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »