Patriots ook zonder A.B. en Gronk erg sterk

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De New England Patriots hebben iedereen de mond gesnoerd: ook zonder de gepensioneerde tight end Rob Gronkowski (die overigens wel bepakt aanwezig was) en nieuwe aanwinst Antonio Brown is het met recht regerend Super Bowl-kampioen. New England versloeg de oude ploeg van Brown, Pittsburgh Steelers, gisteren met 33-3.

Tom Brady, inmiddels 42, kende een prachtige avond. In de wetenschap dat zijn meest getalenteerde ploeggenoot nog moet komen, had hij 341 yards en drie touchdowns. Hij distribueerde zijn passes over zeven verschillende pass-catchers: Julian Edelman was met zes vangballen zijn meest betrouwbare ontvanger, Josh Gordon deed met drie catches en een touchdown ook een duit in het zakje.

Hebben de Patriots A.B. echt nodig? De wedstrijd van gisteren liet zien dat de meest volledige aanval van de NFL (iemand de pass naar Dorsett gezien in het midden van het derde kwart) alleen maar nog enger kan worden.

Voor fans die in het parity-systeem van de NFL geloven wordt het opnieuw geen goed jaar. Maar daar zal iedereen in en rond Foxborough maling aan hebben.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »