Pepijn Mendonca offensive coordinator Düsseldorf Panther

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Als een donderslag bij heldere hemel kondigde Düsseldorf Panther gisteravond doodleuk aan dat Pepijn Mendonca de offensive coordinator van het team wordt. Maar geen paniek, navraag leert dat het in goed overleg is met Alphen Eagles.

Quarterback Jasper Mulder was afgelopen zondag nog lyrisch over het werk dat hij kan verzetten, nu Pepijn Mendonca als offensive coordinator verbonden is aan Alphen. Het nieuws leek dus uiterst opmerkelijk. “Nee hoor, ik had mijn commitment gegeven aan Alphen en toen kwam Düsseldorf op mijn pad,” zo zegt Mendonca. “Het is met het bestuur en de overige coaches van de Eagles besproken en we hebben samen een manier gevonden gevonden om het te laten werken.”

Hoofdcoach Stefan van der Neut onderschrijft die lezing en zegt dat de club ‘volledig op de hoogte is’. “Bij Alphen zal ik meer achter de schermen werken, dan dat ik er elke training zal zijn,” zo stelt de offensive coordinator.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »