Peppers tekent bij de Packers

Defensive End Julius Peppers blijft twee keer per jaar spelen in de oudste ‘rivalry game’ van de NFL. Hij zal het komend seizoen echter niet meer uitkomen voor de Chicago Bears, maar zal het groen en geel dragen van de Green Bay Packers. 

Peppers is weliswaar 34 jaar oud, maar wist in de afgelopen drie jaar nog gewoon 30,5 sacks te noteren. Hij is daarmee ondanks zijn leeftijd een meer dan waardevolle aanvulling voor de defense van Green Bay. Als Julius zelf niet voor gevaar sticht, zal hij sowieso de aandacht trekken van de beschermers van de quarterback aan de andere kant van de line of scrimmage. Pass rushing linebacker Clay Matthews zou hier bijvoorbeeld van kunnen profiteren. Ik zou dus niet raar opkijken als Matthews een ‘double digit’ seizoen gaat draaien in sacks.

Het is het tweede belangrijke tekenmoment voor de defensive line van de Packers. Eerder werd B.J. Raji nog een jaar langer vastgelegd. Green Bay doet hiermee goede zaken en zal extra in de nopjes zijn dat Peppers vandaag van aartsrivaal Chicago overgenomen kon worden. De cheeseheads zijn hiermee direct de voornaamste titelkandidaat voor de NFC North.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.