Pest-slachtoffer Martin naar 49ers

Jonathan Martin vervolgt zijn carrière bij de San Francisco 49ers. Martin, die in de spotlight kwam dankzij zijn schermutselingen met Richie Incognito, wilde niet langer uitkomen voor de Dolphins, die hem daarop probeerden aan een andere club te helpen. Dat lukte dus met San Francisco, de Dolphins ontvangen een onbekende draftpick voor Martin.

Wat begon als een onschuldig report bleek later een enorm schandaal. Jonathan Martin bleek het slachtoffer van pesterijen in de lockerroom van de Miami Dolphins. Met name Incognito was de aanstichter en de offensive lineman kreeg een flinke laag criticasters te verwerken. Lang leek het erop dat Martin niet meer wilde spelen, maar blijkbaar deden de 49ers hem anders besluiten.

Martin zelf was zeer opgetogen met de nieuwe kans, liet hij op Twitter weten. “Kansen zijn zeldzaam in de NFL… Ik kan niet wachten om aan het werk te gaan.” Ook zijn zaakwaarnemer was blij voor hem. “Dit is geweldig, voor hem om terug op het veld te gaan. Het kon niet veel beter. Iedereen wilde dat dit gebeurde. Harbaugh kent Jonathan, de Dolphins kregen compensatie en Jonathan wilde terugkeren op het veld. Het is een mooie dag.”

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.