Philadelphia Eagles staf ontleed na Super Bowl winst

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Door de move van New England Patriots offensive coordinator Josh McDaniels, om zich terug te trekken als hoofdcoach van de Indianapolis Colts, loopt Philadelphia Eagles averij op. Offensive coordinator Frank Reich van de nieuwbakken Super Bowl kampioen heeft nu de baan geaccepteerd.

Reich tekent in Indianapolis een contract voor vijf seizoenen.

Voor Reich is het een fijn weerzien met de stad. Twaalf seizoenen geleden begon hij als stagiaire in het coaching vak bij Tony Dungy. Voordat hij als coach aan de slag ging was Reich zelf ook een begenadigd quarterback. Zijn naam is onlosmakelijk verbonden met een van de grootste comebacks in de geschiedenis van de NFL. In 1993 won zijn ploeg Buffalo Bills van Houston Oilers na een 35-3 achterstand.

Het is de tweede keer in korte tijd dat Philadelphia een belangrijke coach aan een concurrent kwijtraakt. Eerder al werd quarterback coach John DeFilippo overtuigd om als offensive coordinator aan de slag te gaan bij Minnesota Vikings. DeFilippo vangt in Minnesota het verlies op van Pat Shurmur, die hoofdcoach werd bij New York Giants.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »