Prescott gooit voorbeeldfunctie aan de kant

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Eerder deze week lieten we een handjevol atleten zien, die het niet zo nauw nemen met de ‘social distance’-strategie om het Coronavirus te verslaan. Trainer Jose Mourinho werd verweten in het park stiekem trainingen te geven en Quincy Promes ging doodleuk voetballen op het plein met zijn ‘ quarantainemaatjes’. Quarterback Dak Prescott heeft echter een nog grotere laars gevonden om de regels aan te lappen.

De quarterback van de Dallas Cowboys organiseerde gisteren namelijk een verjaardagspartijtje voor een goede vriend. Meer dan 30 vrienden kwamen op het lokaas af en die hielden zich niet allemaal netjes aan de regels. Ook running back Ezekiel Elliott was van de partij.

In Texas gelden bijna dezelfde maatregelen als in Nederland. Met dien verstande dat een groep mensen niet groter mag zijn dan tien personen.

Doorgaans komen supersterren er met het nieuwe Coronavirus goed vanaf. Maar kennelijk hebben de miljoenenmannen een lelijk signaal nodig, voordat het tot ze doordringt waar ze mee bezig zijn.

Dak Prescott werd eerder al gesignaleerd op een trainingsveld, knuffelend en high-fivend met receiver Dez Bryant.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »