Quarterback-strijd groeit in Oakland

Quarterback Matt Flynn was afgelopen nacht zo slecht in de preseason wedstrijd tegen de Bears, dat zijn positie als aanvalsleider van de Raiders aardig onder druk staat. Hij gooide zes passes, waarvan er twee werden onderschept. Onder luid boe-geroep van de steeds kleiner wordende fanbase in Oakland, werd hij daarna van het veld gehaald. Backup Terrelle Pryor deed het, nadat zijn eerste pass bijna leidde tot een interception, een stuk beter. Hij gaf een ontevreden publiek een reden tot schaars juichen, maar zijn hoofdcoach ook kopzorgen.

Het was sowieso kommer en kwel bij de Oakland Raiders. Defensief was het ook niet altijd even sterk. Bears runningback Matt Forte liep over de zwarthemden heen alsof ze er niet waren en ving en passant nog een 32 yards touchdown pass van quarterback Cutler. Het werd uiteindelijk 34-26 voor de Chicago Bears in Oakland.

Ik weet niet wat hoofdcoach Dennis Allen nog uit de hoge hoed kan toveren, maar anders kan hij zich waarschijnlijk opmaken voor de eerste draft pick volgend jaar. Als hij tenminste niet de eerste hoofdcoach is die wordt ontslagen die seizoen.

0 reacties

  1. Wat een wanvertoning die eerste helft de offensive line is 1 grote grap zonder Veldheer zelfde geldt voor de defensive line totaal geen druk op Cutler het is dat de Bears enkele ballen niet vingen anders was het nog erger geweest dan 27 – 3 bij rust de run stoppen was er ook niet bij. Pryor deed het uitstekend en moet gewoon starten in Indy. Lichtpuntje van de avond is de terugkeer van Jacoby Ford een game changer en vele malen beter dan Josh Cribbs die zijn beste tijd heeft gehad. Btw Bears D is echt weer gruwelijk goed.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.