Rechter helpt Cowboys in het zadel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Een Texaanse rechter heeft de Dallas Cowboys een prettige dienst bewezen door een dwangbevel uit te vaardigen waardoor de schorsing van Ezekiel Elliott voorlopig is opgeschort. Hiermee kan de runningback dit seizoen gewoon spelen en is ‘America’s Team’ gewoon Super Bowl contender. 

We voorspelden al dat Elliott gewoon zou spelen dit jaar. De route hier naartoe was iets anders dan we dachten. Districtsrechter Amos Mazzant vaardige een contactverbod én vooronderzoek uit. Het eerste verbod vertraagt de schorsing van ‘Zeke’ maar veertien dagen. Het vooronderzoek door Mazzant kan echter maanden duren. De rechter plant dit namelijk zelf in en kan ‘zomaar’ na het seizoen zijn.

Texas zet alle kaarten in om de Cowboys naar de Super Bowl te brengen.

Goodell kan natuurlijk nog wat juridische trucjes plaatsen, maar zal eerst wachten op de beroepszaak die al was aangespannen door Elliott. Hierdoor zou de runningback sowieso al in week 1 kunnen spelen. Ondertussen zit de commissioner in zijn ivoren toren te broeden op een ongetwijfeld nieuw plannetje.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »