Rene van der Pijl nieuwe hoofdcoach 010 Trojans

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De 010 Trojans hebben een relatief onbekende hoofdcoach voor de groep gezet aankomend seizoen. Na Wouter van den Boogaard en Pascal Matla is het nu Rene van der Pijl die de kar in Rotterdam mag trekken.

De distributiemedewerker van Vopak krijgt vanavond te horen of hij de leiding krijgt over 010 Trojans of over een combinatie-team van Trojans en Spijkenisse Scouts. Hiervoor voeren de beide clubs nog gesprekken, in navolging van het besluit van de Purmerend Barbarians en Amersfoort Untouchables gisteren.

Dat besluit lijkt vanavond te komen, als de spelers om 21:00 uur tijdens een speciaal belegde meeting geraadpleegd worden.

De Trojans reikten de afgelopen twee seizoenen tot aan de Tulip Bowl. Beide pogingen gingen verloren tegen Amsterdam Crusaders. Na de tweede verloren finale kwam er een leegloop in Rotterdam, waardoor een samenwerking met Spijkenisse een goed alternatief lijkt.

Van der Pijl is oud-speler van zowel de Trojans als de Scouts.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Lightning Leiden wint opnieuw

Lightning Leiden heeft opnieuw met grote cijfers gewonnen. Twee weken schoven zij de West-Frisians Outlawz met 0-72 opzij, vandaag heet het slachtoffer Maastricht Wildcats. Lightning

Lees verder »