Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Reset button in Washington

De Washington Redskins hebben -opnieuw- de reset button ingedrukt. Na jarenlange malaise is de hoofdverantwoordelijke gesneuveld. Teampresident Bruce Allen is ontslagen en keert niet meer terug in D.C.

Daarmee pakt eigenaar Dan Snyder door, nadat hij eerder al zijn hoofdcoach aan de kant zetten. Geruchten doen de ronde dat Washington Redskins vandaag nog Ron Rivera aanstelt als nieuwe man voor de spelersgroep.

Sinds Snyder de Washington Redskins in mei 1999 aankocht is het een en al ellende in de Amerikaanse hoofdstad. De ploeg deed het de afgelopen twee decennia met een 142-193-1 record niet best. Bovendien versleet de formatie in die tijdspanne acht hoofdcoaches.

In 2009 bracht Snyder general manager / president Bruce Allen binnen. In het decennium dat hij aan het roer stond, deed de formatie het niet veel beter. Allen verzamelde een 45-83 record. Een keer bracht Allen een team met een winning record op de been. Dat gebeurde in 2012.

Jeroen’s Scramble: One Love

De wereld staat in het teken van het Wereldkampioenschap (gewoon) voetbal. Daarbij horen dit keer discussies over de ‘One Love’-armband, de corrupte FIFA en mensenrechten

Lees verder »