Reset button in Washington

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De Washington Redskins hebben -opnieuw- de reset button ingedrukt. Na jarenlange malaise is de hoofdverantwoordelijke gesneuveld. Teampresident Bruce Allen is ontslagen en keert niet meer terug in D.C.

Daarmee pakt eigenaar Dan Snyder door, nadat hij eerder al zijn hoofdcoach aan de kant zetten. Geruchten doen de ronde dat Washington Redskins vandaag nog Ron Rivera aanstelt als nieuwe man voor de spelersgroep.

Sinds Snyder de Washington Redskins in mei 1999 aankocht is het een en al ellende in de Amerikaanse hoofdstad. De ploeg deed het de afgelopen twee decennia met een 142-193-1 record niet best. Bovendien versleet de formatie in die tijdspanne acht hoofdcoaches.

In 2009 bracht Snyder general manager / president Bruce Allen binnen. In het decennium dat hij aan het roer stond, deed de formatie het niet veel beter. Allen verzamelde een 45-83 record. Een keer bracht Allen een team met een winning record op de been. Dat gebeurde in 2012.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »