Richard Sherman haalt zijn gram

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Vorig seizoen nam cornerback Richard Sherman geen spelersmakelaar in de arm, toen hij op zoek was naar een nieuwe job. Hij ging zelf op pad en tekende volgens velen een belachelijk contract met de San Francisco 49ers.

Het contract was prestatiegedreven en bestond voor een groot gedeelte uit bonussen. Bonussen die volgens veel kenners onhaalbaar waren, omdat Sherman ‘over the hill’ zou zijn. De verdediger kwam immers net van een vervelende gescheurde Achillespees-blessure.

Sherman geloofde echter in eigen kunnen. Omdat hij wist dat hij meer dan 90% van de snaps zou spelen. Omdat hij wist dat hij het in zich had om opgenomen te worden in het All-Pro team en om weer naar de Pro Bowl te gaan.

Richard Sherman kreeg gelijk. En liet dat vrijdag op Twitter duidelijk weten.

In totaal verdiende Sherman in 2019 een slordige 4 miljoen aan bonusgeld, bovenop de normale contractwaarde. Sherman zit er dit jaar met een slordige 13 miljoen dollar dus warmpjes bij.

Foto: Richard Sherman wordt van het veld af geloodst na zijn Achillespees blessure in Seattle.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »