Robert Kraft beticht van hoerenlopen en mensenhandel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Robert Kraft, de eigenaar van New England Patriots en een Forbes100 miljardair met een geschat vermogen van 6,6 miljard dollar, is genoemd in een groot politie-onderzoek. Kraft ging volgens het politie-onderzoek onlangs naar de hoeren in een resort in Florida en maakte zich daarbij indirect schuldig aan mensenhandel.

Veel van de hoertjes die werkzaam waren op het resort, kwamen uit China en waren illegaal in het land. Ze werden onder valse voorwendselen naar Amerika gelokt met de belofte op ‘echt’ werk. In Florida werden ze echter vastgezet, mochten ze het resort niet af en gedwongen tot vele seksuele handelingen per dag.

Volgens getuigen was Kraft een ‘regular’ op het resort en zijn de seksuele escapades op video vastgelegd. Wat wel interessant is: volgens de geruchten is Kraft niet eens de grootste naam die in verband wordt gebracht met de zwendel.

De vorige NFL-eigenaar die verwikkeld was in een seksschandaal, zette zijn team meteen te kopen. Jerry Richardson verkocht zijn club voor 2,275 miljard dollar aan hedge funds manager David Tepper. Kraft kocht de Patriots in 1994 voor 174 miljoen dollar. Volgens de laatste berekeningen is het team op papier nu 3,7 miljard dollar waard.

Kraft is één van de beste vrienden van Donald Trump, die vorige maand nog een vuist maakte tegen mensenhandel. De president reageerde: “Het is droevig en hij heeft verklaard totaal onschuldig te zijn. Het was verrassend nieuws voor mij.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email