Ruud Lieffering nieuwe hoofdcoach 010 Trojans

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

010 Trojans gaat het volgend seizoen proberen met Ruud Lieffering als hoofdcoach. Rene van der Pijl, de coach die de kar in het huidige seizoen moest trekken, blijft bij de organisatie betrokken als position coach. De veranderingen werden gisteravond gecommuniceerd op de besloten Facebook-groep.

De in Vlaardingen woonachtige Lieffering is al jaren een vaste kracht binnen de Rotterdamse gelederen. Lieffering is oorspronkelijk, als Delftenaar, afkomstig van de Delft Dragons. Bestuurslid Technische Zaken Joost van den Bogert: “Lieffering voelt als eigen kweek. Hij heeft jarenlang ondersteund binnen verschillende afdelingen van de club en dat is kenmerkend voor hem, evenals zijn inzet binnen het seniorenteam waar hij altijd als een variabel inzetbare speler werd rondgeschoven.”

Kevin Boerman is onder Lieffering gestrikt als offensive coördinator. Boerman is al sinds 1999 aan Rotterdam Trojans verbonden en maakte alle highs en lows mee, inclusief het faillissement dat tot een doorstart leidde. Ook voor Alex Maasdam, René van der Pijl en Richard van der Heide is er volgend seizoen coaching gear gereserveerd.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »