Schlemiel Super Bowl LII naar Tennessee Titans

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De schlemiel van Super Bowl LII heeft een nieuw onderkomen gevonden. Malcolm Butler, de defensive back die door coach Bill Belichick tijdens de belangrijkste wedstrijd van het jaar aan de kant werd gehouden, komt in 2018 (en verder) uit voor de Tennessee Titans.

Butler verwijt zijn oude coach in retroperspectief niets. Na het ondertekenen van zijn contract pakte hij de ‘high road’. Waarschijnlijk ingegeven voor het feit dat hij met zijn handtekening voor 61 miljoen aan dollars binnenharkte, verspreid over vijf seizoenen.

De belangrijkste defensive back van New England Patriots kwam tijdens de meest recente eindstrijd niet aan de bak. Voor de nieuwe Tennessee Titan is het nog steeds gissen naar de daadwerkelijke reden. “Ik was die week ziek en ging daarvoor naar het ziekenhuis. Waarschijnlijk dachten de coaches dat ik niet helemaal up to speed was met het gameplan,” zo beoordeelde Butler zijn gemis aan speeltijd op het grootste sportpodium van Amerika.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »