Seizoenschema Gridiron Match of the Week

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Gridiron brengt dit seizoen de Match of the Week, een wedstrijd waar we net even meer aandacht aan besteden dan aan de andere wedstrijden die dat weekend voorbij komen in de AFBN Eredivisie.

Volgende week zondag openen we het seizoen met Arnhem Falcons – Lelystad Commanders. We verwachten veld- en kleedkamertoegang. Een lekker bakkie koffie en een broodje. Met wie moeten we contact opnemen?

Na de opener in Arnhem zijn er nog acht andere weken waar onze crew onderdak zoekt. We hebben geprobeerd de wedstrijden zo evenredig mogelijk te verdelen, zodat alle teams aan de beurt komen. Het volgende schema is ‘subject to change’. Je kunt je voorstellen dat we niet graag bij wedstrijden staan die om des keizer’s baard gaan.

23 februari: Giants at Dominators
15 maart: Hurricanes at Crusaders
5 april: Hurricanes at Falcons
19 april: Phantoms at Trojans
2 mei: Giants at Hurricanes
17 mei: Phantoms at Commanders
24 mei: Commanders at Trojans
7 juni: Falcons at Dominators

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »