Shazier onder het mes voor rugwervel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De blessure van Pittsburgh Steelers linebacker Ryan Shazier is ernstiger dan werd verwacht. De verdediger werd gisteren overgebracht naar een ziekenhuis in Pittsburgh en is daar geopereerd aan de rugwervel. Deze werd gestabiliseerd.

Eerder had met in de Steel City nog de hoop dat de linebacker snel weer zou kunnen spelen. Aan die hoop kwam met de operatie een einde. Volgens de dokter moet rekening worden gehouden met enkele maanden rehabilitatie en zelfs dan is het nog maar de vraag of Shazier ooit nog football zal kunnen spelen.

Defensive coordinator Keith Butler dacht dan ook niet aan football toen hij het nieuws hoorde: “Dit nieuws is groter dan football. Ik maak me dan ook niet druk over het feit dat Shazier nooit meer football kan spelen, ik maak me druk over hoe het met hem als persoon gaat. Ik hoop van harte dat het allemaal goedkomt.”

Shazier zette vroeg in de wedstrijd tegen Cincinnati Bengals een tackle in met zijn hoofd en viel hierbij -ogenschijnlijk deels verlamd- naar de grond.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »