Sleuteltransfer: Clowney naar Seahawks

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De Seattle Seahawks hebben zich versterkt met defensive end Jadeveon Clowney. Clowney komt in een trade over van de Houston Texans.

De Texans hebben Clowney verscheept voor rommel. In ruil voor Clowney kreeg de ploeg uit Texas een keuze uit de derde ronde van de eerstvolgende draft, linebacker Jacob Martin en pass-rusher Barkevious Mingo.

Eerder ketste een deal met de Dolphins af, omdat Clowney te kennen gaf dat hij niet voor de ploeg uit Florida wilde spelen. De Texans hadden daarom niet veel opties. Clowney is al sinds maart met het team aan het bekvechten over de opgelegde franchise tag.

Clowney wilde graag getagged worden als defensive end. De verdediger vond dat hij die status had verdiend. De Texans besloten hem echter te taggen als linebacker. Tussen de beide posities zit een loonsverschil van 1.160.000 dollar verschil.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »