Slootmaekers voor overgang naar 010

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Op 29 september aanstaande organiseren de 010 Trojans een grote teammeeting. Volgens het Facebook-bericht dat het evenementje aanwakkert, start hier de reis naar Tulip Bowl XXXII voor het team van nieuwe hoofdcoach Wouter van den Boogaard. Wie goed op de presentielijst kijkt, ziet dat deze slogan zijn uitwerking heeft op enkele AFBN-spelers.
Onder de aanwezigen staat de opvallende naam van quarterback Anthony Slootmaekers. Gridiron berichtte eerder al over een move van de voormalig quarterback van Amsterdam Panthers naar 010, maar de spelverdeler gaf destijds aan dat hij nog niet eens wist of football wel onderdeel uitmaakte van zijn toekomst. Met de komst van Slootmaekers naar de teambuildingsessie op 29 september lijkt hij de deur naar een vervolgloopbaan open te hebben gezet.
Ook de naam van Jeroen Timmer is opvallend De sloopkogel van de Eindhoven Raptors heeft op Facebook aangewezen dat hij ‘misschien’ bij het evenement aanwezig is. Dat geldt ook voor Danny Gips van Lightning Leiden.
Op 29 september weten we meer!
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »