Sneeuwstorm voorspeld tijdens Super Bowl

De reporter van Gridiron mag zijn snowboots niet vergeten bij de Super Bowl in New York op 2 februari 2014. Volgens de Farmer’s Almanak wordt ‘the Big Apple’ tussen 1 en 3 februari geteisterd door een heuse sneeuwstorm. De paniek begint nu echt toe te slaan, omdat deze Almanak het naar eigen zeggen in 80% van de gevallen bij het rechte eind heeft.

De aankomende Super Bowl is de eerste die wordt gespeeld in een open stadion in een winters klimaat. Het MetLife Stadium (dat gedeeld wordt door de New York Giants en New York Jets) mag rekenen op een dik pak sneeuw en een berg logistieke problemen die daarbij komen kijken. Eerder al liet de NFL weten dat de Halftime Show ongeacht het weer door zal gaan. Niet vreemd aangezien dit moment van de wedstrijd omringd met dure commercials belangrijker is voor de NFL dan het sportieve resultaat.

Deze Farmer’s Almanak baseert de voorspellingen op de plaats van de aarde in het heelal. Een formule die al sinds 1818 wordt toegepast en in 4 van de 5 gevallen juist is. Een winstkans in Las Vegas is kleiner.

Over voorspellingen van de Enkhuizer en de Deventer Almanak over Super Bowl is nog niets bekend…

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.