Spoed-ALV op 12 januari

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De besturen van de AFBN-verenigingen hebben gisteravond een mail ontvangen met de datum voor de spoed-ALV. Deze vindt plaats op 12 januari bij de Utrecht Dominators.

Vier teams vroegen een spoed-ALV aan om problemen met het seizoenschema glad te strijken. Volgens de vier aanvragers (Hilversum Hurricanes, Utrecht Dominators, Flevo Phantoms en Groningen Giants) heeft de AFBN het advies van de technische vergadering zonder goede onderbouwing aan de kant geschoven.

De intentie is om op 24 februari te starten met de AFBN Eredivisie. Momenteel bestaat die divisie uit zes teams, inclusief de Groningen Giants. De Giants hebben echter aangegeven alleen ‘omhoog’ te willen als de Eredivisie uit acht teams bestaat. Flevo Phantoms en Utrecht Dominators hebben aangegeven dat ze die move wel willen maken.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »