Sterk staaltje Jimmy Garoppolo krijgt vervolg

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Het Jimmy Garoppolo-tijdperk in San Francisco is begonnen. Daags nadat hij de 49ers in zijn enige drive van de wedstrijd een touchdown bezorgde, is hij door hoofdcoach Kyle Shanahan gepromoveerd tot startende quarterback in het duel tegen Chicago Bears aankomende zondag.

Garoppolo vervangt C.J. Beathard, net zoals afgelopen zondag in de verloren partij tegen Seattle Seahawks. Garoppolo mocht in die wedstrijd twee kogels afvuren. Beide targets waren raak: eentje voor een first down (converting van een 4th down) en eentje voor een touchdown.

Garoppolo werd ongeveer een maand geleden overgenomen van de New England Patriots, waar de quarterback understudy was van Tom Brady. Garoppolo ging naar hetzelfde college als Tony Romo en Nederlander Pascal Matla, Eastern Illinois.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »