Gridiron

Never miss a down!

Super Bowl Party in ‘Het Sieraad’

De enige echte officiële Super Bowl Party van Nederland vindt dit seizoen weer plaats in ‘Het Sieraad’ in Amsterdam. Na het grote succes van vorig seizoen, waarbij supporters helaas naar een weinig enerverende wedstrijd moesten kijken, is opnieuw gekomen voor de hoofdstedelijke topformatie.

Wel zijn aan de hand van de evaluatie met bezoekers enkele mooie wijzigingen doorgevoerd. Zo zijn er dit seizoen meerdere grote schermen, waarop je de wedstrijd kunt kijken. Ook het concept is iets aangepast. Voor 57,50 euro kun je de hele avond en nacht drinken wat je wil. Voor een kleine 15 euro extra bestel je bovendien een ticket, waarbij je ook naar gelang kunt eten.

De deuren van ‘Het Sieraad’ zijn open vanaf 22:00 uur. De komende weken komen we nog met enkele verrassende elementen, die deze party zo mooi maken. Een kaart scoren voor ‘the Big Game’ kan via deze ticketsite.

Vanavond beginnen de Divisional Play-Offs. Nog acht teams zijn er in de race voor twee plekken in de grootste show ter wereld. De finalisten zijn zondagnacht 19 januari bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *