Teams landen zondag in Miami

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Vandaag (zondag) start de Super Bowl Week dan echt. Beide ploegen vliegen vandaag per charter naar de luchthaven van Miami in voorbereiding op The Big Game over precies een week.

Uiteraard gaat de komst van de Kansas City Chiefs en de San Francisco 49ers gepaard met een media frenzy. Vanaf 19:00 uur vanavond (Nederlandse tijd) worden media aan allerhande veiligheidschecks onderworpen, zodat ze een mooie plek hebben om een foto te maken van de participerende teams.

De Kansas City Chiefs landen vanavond als eerste. Hun chartervliegtuig wordt omstreeks 22:40 verwacht in de hangar van American Airlines. De San Francisco 49ers arriveren een kleine twee uur later. Om 1:10 in de nacht maken zij hun eerste touchdown in Miami.

Gridiron doet uitgebreid verslag van de week, die uiteindelijk uitmondt in Super Bowl LIV. Wil je van deze wedstrijd genieten met footballvrienden, terwijl je ongegeneerd geniet van eten en drinken? Koop dan je tickets voor de Amsterdamse Super Bowl Party op superbowlparty.nl!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »