4x per jaar 80+ pagina's Gridiron op je deurmat & het Gridiron Jaarboek?

Teenissues Aaron Rodgers groeien

Het gaat niet goed met de gebroken kleine teen van Aaron Rodgers. De quarterback van de Green Bay Packers vertelde na het gewonnen duel van de Green Bay Packers afgelopen zondagnacht tegen Chicago Bears (45-30) dat hij een terugslag heeft gehad.

Rodgers had gehoopt dat de bye beek met zijn team genoeg zou zijn om de teen voldoende te laten helen. In plaats daarvan kwam hij met een vervelende boodschap voor iedereen die de Cheeseheads een warm hart toedraagt: “De teen voelt veel slechter aan.” De quarterback was niet zeker over de vervolgstappen meteen na de wedstrijd, maar noemde een chirurgische ingreep wel een ‘laatste redmiddel’.

Volgens insider Adam Schefter bestaat een medische behandeling uit een pin in de kleine teen. Met die pin zou Rodgers niet kunnen spelen, vandaar dat de quarterback er voor kiest zich door de pijn heen te bijten.

Rodgers werd zondagnacht niet gehinderd door de teen. In de gewonnen wedstrijd gooide de spelverdeler vier touchdowns en geen enkele onderschepping. Toch geeft de blessure te denken. De Packers moeten nog vier wedstrijden tot het einde van het reguliere seizoen. De eerste tegenstander komt in de vorm van Baltimore Ravens.

In de studio was de teen ook een onderwerp van discussie. Rex Ryan, die zich tot hilariteit van iedereen een teenexpert noemde, denkt dat de blessure wel meevalt. Ryan staat bekend om zijn voetenfetish.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.