4x per jaar 80+ pagina's Gridiron op je deurmat & het Gridiron Jaarboek?

Terrell Owens speecht niet vanuit Hall of Fame

Terrell Owens deed een aantal weken geleden de schokkende mededeling dat hij niet naar Canton zou komen om zijn Golden Jacket voor de Hall of Fame in ontvangst te nemen. Owens, die pas tijdens zijn derde mogelijkheid werd verkozen, wilde hiermee een statement maken.

En zo kon het gebeuren dat Owens gisteravond vanuit de gymzaal van de University of Tennessee at Chattanooga zijn acceptance speech hield, gadegeslagen door 2000 supporters en teamgenoten. Wat wij daaruit leerden was de T.O. niet zozeer een statement wilde maken tegen het feit dat hij niet meteen tot de Hall werd verkozen, maar dat hij wel het selectieproces aan de kaak wilde stellen met zijn actie. Want, zo beredeneert hij, de schrijvers die verantwoordelijk zijn voor de selectie, houden er een compleet andere standaard op na dan dat de Hall of Fame voorschrijft.

In Canton werden enkele uren na de speech van Owens zeven bustes onthuld. In de tranentrekkende show was vooral de speech van Brian Dawkins een aaneenrijging van kippenvel. Dawkins kampte met depressies en zelfmoordneigingen, maar doorstond de ’trials and tribulations’ op weg naar de Hall of Fame.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.