Thuisteams NFL International wedstrijden bekendgemaakt

De NFL speelt tijdens seizoen 2022 in totaal vijf wedstrijden buiten de landgrenzen: eentje in Duitsland, eentje in Mexico en drie in London. De NFL heeft vanmiddag officieel bekendgemaakt wie de vijf thuisteams zijn tijdens deze wedstrijden.

In Mexico worden de Arizona Cardinals als gastheren verwacht in het Estadio Azteca in Mexico stad. In de Allianz Arena in München krijgen we, zoals eerder bericht op Gridiron.nl, de Tampa Bay Buccaneers aan het werk te zien. Geruchten doen de ronde dat de Buccaneers het in het stadion van FC Bayern Munich opnemen tegen de Kansas City Chiefs.

London krijgt dit seizoen ook drie fraaie American footballwedstrijden voorgeschoteld. De NFL gaat twee keer naar het Tottenham Hotspur Stadion en een keer naar Wembley. Voor de Jacksonville Jaguars is al in een vroeg stadium bepaald dat Wembley de heilige grond is waar ze hun international games af mogen werken. De Green Bay Packers en de New Orleans Saints blijken de thuisspelende ploegen te zijn voor de wedstrijden in Tottenham.

Het is de eerste keer dat Green Bay naar Europa komt. Green Bay is hiermee het 32e en laatste team dat een wedstrijd buiten de eigen landgrenzen speelt. Wie officieel de vijf tegenstanders worden van de thuisploegen -en op welke datum- dat wordt medio mei bekendgemaakt.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.