Thuiswedstrijd Sea Devils in no-time uitverkocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De Hamburg Sea Devils hebben hun eerste thuiswedstrijd in de nieuwe European League of Football binnen twee dagen uitverkocht. Het gaat in verband met de coronapandemie vooralsnog om 1600 toeschouwers voor de voormalige NFL Europe-franchise.

Donderdagavond om acht uur opende de verkoop, terwijl zo’n 41 uur later – halverwege de zaterdag – de Sea Devils tot hun vreugde meldden dat alle tickets al waren uitverkocht. Het gaat hierbij om het openingsduel van de ELF, op het eigen Stadion Hoheluft tegen de Frankfurt Galaxy.

De Sea Devils zijn één van de eerste clubs waarvan de tickets in de verkoop zijn gegaan. Alleen de Poolse Wroclaw Panthers zijn eveneens met de verkoop gestart, voor hun eerste wedstrijd tegen de Cologne Centurions.

De snelle verkoop van tickets in Hamburg is in ieder geval een goed teken voor de nieuwe American football-competitie, waar uiteindelijk 24 teams uit verschillende Europese landen aan mee moeten gaan doen. Het openingsweekend van de League is over een ruime maand, op 19 en 20 juni.

Als alle regels het eenmaal weer toelaten kan Hamburg 11.000 fans ontvangen op Hoheluft, dat eigenlijk de thuishaven is van voetbalclub SC Victoria, spelend op het vijfde niveau in Duitsland.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Eén reactie

  1. Laten we ons geen illusies maken, dit komt niet in de buurt van de NFL-Europe.. Alleen de namen doen ons er aan denken. Maar het niveau gaat zwaar tegenvallen. Misschien halen ze GFL niveau. Deze league gaat een misbaksel worden met duitse 2e rangs wannabees als spelers aangevuld met twee imports..
    Dus laten we ons maar geen illusies maken… De Admirals tijd komt echt niet terug…

Reacties zijn gesloten.