Tom Brady biedt excuses aan

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Naast de heroïsche pogingen van Patrick Mahomes om zijn team terug de wedstrijd in te knokken, was Super Bowl LV een verhaal over de defensieve meltdown van de Kansas City Chiefs. Onderdeel van die meltdown was een verhitte ruzie tussen Tampa Bay quarterback Tom Brady en Chiefs’ safety Tyrann Mathieu. Brady heeft zijn excuses hiervoor aangeboden.

Brady heeft na de wedstrijd een lang tekstbericht naar Mathieu geschreven om zijn excuses aan te bieden. Gedurende de wedstrijd waren er drie momenten dat de spelverdeler en de verdediger elkaar beiden in de haren vlogen. Tijdens één van die confrontaties kreeg Mathieu een 15-yard penalty aan de broek, terwijl op beeld duidelijk te zien was dat Brady de ruzie startte.

Na het duel liet Mathieu op Twitter horen dat hij het gedrag van Brady out-of-character vond. Bovendien liet hij via social media weten dat hij zo verhit reageerde, omdat de GOAT hem iets onbehoorlijks had toegebeten. Mathieu verwijderde de social media post, kort nadat hij deze had geplaatst.

Met de verontschuldiging erkent Brady dat hij wellicht zijn boekje te buiten is gegaan. Voor iemand die zeven Super Bowl ringen aan de vingers heeft, was wat waardigheid tegenover een jonge gast wellicht meer op de plaats geweest.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

2 reacties

  1. Ik dacht dat “honeybadger don’t care” ?

    Oh en Matthieu is een 7 Year vet, niet echt een “jonge gast” meer.

Reacties zijn gesloten.

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »