Tom Brady verslaat Vadertje Tijd

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Quarterback Tom Brady van de New England Patriots heeft zijn contract opnieuw onderhandeld, waardoor de regerend Super Bowl-kampioen weer wat ruimte heeft om de selectie voor komende seizoen te versterken.

Brady, afgelopen zaterdag 42 jaar geworden, heeft zijn huidige contract tot de zomer van 2020 verlengd tot 2022. Brady wordt er 23 miljoen dollar rijker van, maar daarmee is hij niet de bestbetaalde speler op de positie. Met het schamele nieuwe loon staat hij slechts zesde op de quarterback-payroll.

Brady gooide vorig seizoen 29 touchdown en 11 onderscheppingen. In de Super Bowl versloegen de Patriots uiteindelijk de Los Angeles Rams in een slaapverwekkende pot met 13-3.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »