Top QB’s niet naar Draft

Commissioner Roger Goodell zal eenzaam op het podium staan bij de eerste twee draft keuzes eind april. Daarbij gaan we er even vanuit dat Jameis Winston en Marcus Mariota als eerste twee gekozen worden. Het setje college quarterbacks zegt namelijk thuis te blijven voor de grote avond. 

Jameis Winston gaf al eerder aan dat hij hoogst waarschijnlijk niet naar Chicago afreist om live op het podium de jersey van zijn nieuwe werkgever in ontvangst te nemen. Zijn oma heeft last van diabetes type 2 en kan niet reizen. Winston wil graag zijn familie erbij hebben.

Om een vergelijkebare familie-reden heeft Marcus Mariota nu ook aangeven thuis te blijven. Naar eigen zeggen is het voor hem persoonlijk en cultureel belangrijk om deze vervolgstap in zijn leven te vieren op thuishaven Hawaii.

twittermcafeeColts punter McAfee gaf ze via twitter vandaag groot gelijk: “Je wordt er niet voor betaald en het publiek jouwt je toch uit”.  Nadeel voor ons kijkers op afstand blijft natuurlijk dat we nu moeten kijken naar een zichzelf knuffelende Roger Goodell met een petje met een gouden NFL-embleem.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.