TOTO bombardeert New England Patriots tot favoriet

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

In de categorie “No shit, Sherlock” heeft TOTO gisteren de betting-line voor Super Bowl LII onthuld. De Nederlandse autoriteit op het gebied van kansspelen en sportweddenschappen ziet in New England Patriots op 4 februari de grote favoriet.

Wie zijn zuurverdiende euro op het team van Tom Brady zet, krijgt daar na een succesvolle gooi naar het kampioenschap 1,32 euro voor terug. American football fans die van een gokje wagen, kunnen natuurlijk ook terecht bij de Philadelphia Eagles. De quotering van de ploeg uit de City of Brotherly Love is 1 op 2,71.

Sinds kort kun je bij TOTO ook andere weddenschappen aangaan dan alleen een 1, 2 of drietje invullen. De TOTO heeft zo ook een over-underweddenschap. De TOTO is hierbij redelijk conservatief. De point-spread voor Super Bowl is 5,5. Wint New England met 6 punten of meer, dan krijg je 1,74 euro voor elke euro inleg. Wint New England met minder dan 6 punten verschil, of verliest de ploeg, dan krijg je 1,74 euro voor elke Philly-euro.

Creeer een nieuwe dimensie voor je Super Bowl Party experience en ga een weddenschap aan!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »