Twee hoofdcoaches ingekleurd: Chicago en Denver

De Chicago Bears en Denver Broncos hebben zich vandaag versterkt met hoofdcoaches. Hiermee zijn twee van de negen open posities in de National Football League ingevuld.

De Chicago Bears zijn verliefd geworden op voormalig Indianapolis Colts defensive coordinator Matt Eberflus. De 51-jarige soon to be hoofdcoach stond ook op de radar van de Jacksonville Jaguars. Eberflus voegt zich bij de nieuw aangestelde general manager Ryan Poles om de Bears onder handen te nemen. De ploeg is de play-offs negen van de laatste elf seizoenen misgelopen.

De Denver Broncos gaan voor Nathaniel Hackett, de offensive coordinator van de Green Bay Packers. De assistent-coach zou na zijn bezoek in Denver ook nog doorvliegen naar Jacksonville. Denver schakelde echter meteen door en lieten blijken Hackett graag te willen hebben. De vlucht naar Florida werd dan ook door Hackett geannuleerd.

In Jacksonville hebben ze nu de zinnen gezet op Byron Leftwich, de offensive coordinator van de Tampa Bay Buccaneers die in een ver verleden quarterback was van de franchise. Leftwich lijkt echter als voorwaarde te hebben, dat de ploeg niet doorgaat met general manager Trent Baalke. Leftwich wordt ook begeerd door de New Orleans Saints, de franchise die eergisteren hoofdcoach Sean Payton met pensioen zagen gaan.

De Jacksonville Jaguars en Trent Baalke hebben een backup al op het vliegtuig zitten. De voormalig hoofdcoach van de Denver Broncos, Vic Fangio, schijnt een gesprek opgelijnd te hebben met Baalke. Baalke en Fangio werkte vier seizoenen lang met elkaar bij de San Francisco 49ers.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.