4x per jaar 80+ pagina's Gridiron op je deurmat & het Gridiron Jaarboek?

Verkoop AFBN Finaleweekend gestart

Na een zinderend weekend weten we welke finales er in het weekend van 7 op 8 juli op de American football-fans liggen te wachten. In dat weekend vindt op Sportpark Sloten het finaleweekend van de AFBN plaats met als hoogtepunt Tulip Bowl XXXIV, een finale tussen Lelystad Commanders en Hilversum Hurricanes. Kaarten zijn nu via Gridiron verkrijgbaar!

De Tulip Bowl wordt gespeeld op zondag 8 juli en voorafgaand aan dat duel speelt Amsterdam Crusaders op 7 juli haar laatste Europese wedstrijd tegen Wroclaw Panthers. Ook op zaterdag zijn er al enkele finales te bewonderen, waaronder de Runners’ Up Bowl. Ook in die wedstrijd geeft een team van de Cru acte de presence. Amsterdam Crusaders II maakt kans op promotie naar de Eredivisie wanneer het aanlegt tegen Den Haag Raiders ’99.

Kaarten voor het finaleweekend zijn vanaf nu in de verkoop. Een dagkaart kost 10 euro, maar wie meteen voor beide dagen boekt krijgt een weekendkaart voor 15 euro. Voor kids tot en met 18 jaar is er bovendien een leuke korting.

Check bij de bestelling ook even een leuke pizza-twist. Via de bestellink kunt u voor 5 euro een heerlijke New York Pizza slice krijgen, tegen inlevering van de uitgespuugde coupon.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.