Vick en Weeden krijgen teugels

Halverwege de preseason hebben de hoofdcoaches van de Philadelphia Eagles en de Cleveland Browns eindelijk besloten wie de aanvalsleider wordt dit seizoen. Michael Vick kreeg in Philly teugels in handen, waar Brandon Weeden het succes moet gaan brengen voor de Browns. Nu maar hopen dat de keuze niet te laat is. Weinig teams die zo kort voor het seizoen de knoop doorhakken over wie hun quarterback wordt, wonnen dat jaar de Super Bowl.

Overigens komt het in beide gevallen niet als een verrassing. Vick was tijdens de twee preseason wedstrijden beter dan Nick Foles en rookie Matt Barkley. De beslissing bij de Browns was slechts een formaliteit. Brandon Weeden speelde tot nu toe ijzersterk, waardoor de Browns al stiekem hopen op de playoffs. Backup Jason Campbell was slechts figurant in de de quarterback-strijd.

Benieuwd hoe beide spelers het gaan doen. Vooral voor Vick wordt het een ‘make or break’ jaar. Hij heeft een éénjarig contract en lijkt in zijn twaalfde jaar voor zijn laatste kans te vechten.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.