Wie houdt Seahawks nog af van ‘homefield advantage’?

De Seattle Seahawks liet met 41-20 geen span heel van de Minnesota Vikings. Drie basisspelers keerden bovendien terug bij een ploeg die al fier bovenaan staat in de NFC West. Met twee wedstrijden voorsprong op de naaste belager (New Orleans Saints) lijkt ook het thuisvoordeel in de playoffs nog maar een kwestie van tijd.

De Amerikaans media praatte na de wedstrijd tegen de Vikings vooral over de belangrijke terugkeer van receiver Percy Harvin na een heupoperatie en verwijderde darmtumor. De ballenvanger annex kick returner had weliswaar twee grote plays, maar de echte lof moet weer gaan naar de stevige defense, quarterback Wilson en runningback Lynch. Zeker de laatste twee zullen de komende weken nog prominenter gaan presteren met de terugkeer van twee basisspelers uit de offensive line: Russell Okung en Breno Giancomini.

Uiteraard mogen we de overwinning tegen de laagvliegers uit Minnesota niet veel groter maken dan deze was met 41-20. De manschappen van Pete Carroll blijven echter geconcentreerd als team spelen. Ongetwijfeld onverslaanbaar en daarmee begin ik toch te twijfelen of mijn voorspelling uitkomt dat de Dallas Cowboys the NFC gaat vertegenwoordigen in de Super Bowl.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.