Williams boos op Panthers vanwege overleden moeder

Panthers’ All-Time Leading rusher DeAngelo Williams heeft in een tv-interview gesteld dat hij ontslagen gaat worden. Zijn teleurstelling richt zich echter op het feit dat niemand op kwam dagen toen zijn moeder in mei overleed aan de gevolgen van borstkanker. De Carolina Panthers ontkennen overigens het ontslag. 

Williams kreeg naar eigen zeggen vorige week te horen dat hij niet mag blijven. Een boodschap waar hij vrede mee had, omdat zijn liefde voor de Panthers-organisatie bekoeld was na het overlijden van zijn moeder. Alleen Greg Hardy kwam (elf dagen na diens arrestatie voor huiselijk geweld) zijn medeleven persoonlijk betuigen. Teameigenaar Richardson condoleerde hem pas weken later toen een verhaal over DeAngelo Williams en zijn overleden moeder in Sports Illustrated verscheen. Als All-Time Leading rusher, met 46 touchdowns voor de organisatie, had hij meer steun verwacht.

Volgens DeAngelo Williams heeft hoofdcoach Ron Rivera het ontslag toegelicht omdat de ploeg minder gebruik maakt van de grondaanval dan voorheen. Te weinig om drie runningbacks voor een totaal van 18 miljoen dollar onder contract te hebben volgend seizoen. Jonathan Stewart is de nummer één momenteel (8,3 miljoen), aagenvuld met fullback Mike Tolbert (3,4 miljoen) werd Williams te duur met zijn 6,3 miljoen dollar in het laatste jaar van zijn contract. Bovendien kampt de 31-jarige DeAngelo Williams steeds vaker met blessures.

Het verrassende blijft dat de Carolina Panthers zelf het ontslag vooralsnog ontkennen.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.