Win geldprijzen met nieuw Fantasy Football-spel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Het nieuwe NFL seizoen staat voor de deur. Het preseason is net begonnen en de eerste rookies hebben zich al laten gelden op de Gridiron. Lukt het Philadelphia Eagles om de titel te prolongeren of springt er weer een ander konijn uit de hoge hoed van de meest spannende sportleague ter wereld? Je kunt er als kenner geld aan verdienen.

Bij Fantasy NFL 2018/2019 is het namelijk de kunst om dat konijn te vinden. Alle teams hebben een waarde gekregen en je krijgt 75 miljoen om een selectie te maken van acht teams. Zo zijn de New England Patriots het duurst met 18 miljoen. Punten worden gescoord per zege of gelijkspel en per knockout ronde. De deelnemer met de meeste punten na de Superbowl wint het spel.

Waarom mee doen aan een Fantasy NFL Spel?

  • Je betrokkenheid bij American Football neemt ongelooflijk toe. Het draait niet om 1 team, maar om 8 teams die allemaal voor jou moeten presteren gedurende het NFL 2018/2019 seizoen.
  • De inleg is slechts 7 euro en je krijgt er urenlang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens het sezoen zorgen jouw teams voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! (1e prijs minimaal 97 euro) Er zijn minimaal 15 prijzen te winnen in het algemeen klassement!

De Fantasy NFL 2018/2019 start op vrijdag 7 september 2018 om 2:20 uur.

Je krijgt 75 miljoen euro budget om acht American Football Teams te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten halen in de Fantasy NFL 2018/2019.

Het spel kost 7 euro per team en we starten met minimaal 500 euro aan prijzen. De eerste prijs zal minimaal 97 euro zijn.

Klik hier om je meteen te registreren!

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »