Wroclaw Panthers niet op volle oorlogssterkte

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De AFBN schemert met een fantastische wedstrijd, na de Runners’ Up Bowl van aankomende zaterdag. Na de finale van de Eerste Divisie (tussen Amsterdam Crusaders 2 en Den Haag Raiders) komt namelijk het vlaggenschip van de Cru in actie tegen het Poolse Wroclaw Panthers. En het zou zomaar eens een zege voor de Cru kunnen worden.

De Panthers missen namelijk enkele essentiële onderdelen van de goed-geöliede machine die al drie keer op rij kampioen van Polen werd. Dat meldt althans American Football International. Volgens de internationale footballsite komt de Poolse equipe zonder ster-quarterback Timothy Morovick en cornerback Desmond Cooper.

Dat is een aderlating. Morovick was de beste quarterback uit het land en zorgde ervoor dat het team twee seizoenen lang ongeslagen was. Cooper speelde zelfs in een NFL-trainingskamp bij de Jacksonville Jaguars.

De wedstrijd Amsterdam Crusaders – Wroclaw Panthers is de apotheose van een zonovergoten football-zaterdag op Sportpark Sloten. Kaarten voor deze dag koop je uiteraard via Gridiron. Het AFBN Finaleweekend bestaat naast de zaterdag ook uit de zondag met als hoogtepunt Tulip Bowl XXXIV.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »